Co 5 minut ktoś znajduje miłość dzięki eDarling

para eDarling

Co 5 minut ktoś znajduje miłość dzięki eDarling

Mamy przyjemność zaprezentować Państwu nowy spot reklamy eDarling. Tym razem postawiliśmy na to, co jest esencją naszej działalności – szczęśliwe pary, których dzięki nam przybywa codziennie na całym świecie w niesamowitym tempie. Zgodnie z naszymi statystykami co 5 minut ktoś znajduje swoją drugą połówkę właśnie na naszym portalu!

Jesteśmy serwisem, na której Użytkownicy traktują się nawzajem poważnie, a ich profile są wiarygodne. Skupiamy interesujące osoby, które dzięki nam mogą się odnaleźć. Bohaterowie naszego spotu poznają się za pośrednictwem eDarling i decydują na spotkanie w restauracji, tak jak wielu naszych Użytkowników. Jak pokazuje nasz spot, eDarling można używać także w wersji mobilnej, co pozwala mieć dostęp do portalu zawsze i wszędzie.

Spot wyświetlany jest od 7 września w telewizji ogólnokrajowej (m.in. na kanałach TVP, Polsat, TVN). To już nasza piąta kamapania telewizyjna. Produkcją zajęła się berlińska firma Cream Digital Pictures. Życzymy miłego oglądania!